Rusko Soi -musiikkitapahtuma Ruskolla 10.-13.8.2017!

rs_sin_500x500-01

Rusko Soi -tapahtuma järjestetään Ruskolla 10.-13.8.2017.  Kyseessä on musiikkipainotteinen viikonloppu, johon sisältyy niin karaokea, yhteislaulua kuin estraditaidettakin unohtamatta muuta ohjeisohjelmaa ja markkinatoria.

Tule mukaan nauttimaan esiintyjistä, laulamaan itse yhteislaulua tai karaokea, tai vaikkapa tanssimaan Ruskotalolle! Lähes kaikkiin tapahtumiin on ilmainen pääsy.

Rusko Soi -tapahtuma herättää uudelleen henkiin viimeksi 1930-luvulla Ruskolla järjestetyn laulujuhlaperinteen.

Rusko Soi -tapahtuman organisoi toimikunta, jonka vetäjänä toimii Ruskon seurakunnan kirkkomuusikko Sauli Hannuksela. Taustayhteisönä toimii Rusko-päivät yhdistys ry. Mukana järjestelyissä ovat myös muun muassa Ruskon kunta, Ruskon seurakunta ja muut ruskolaiset yhdistykset.

Rusko Soi -tapahtuma kuuluu Suomi 100 -ohjelman hankkeisiin ja sitä rahoittaa  Leader Varsin Hyvä.